Pitkän linjan koiranohjaaja ja homekoiratutkimuksia toteuttava Keijo Kodis luennoi Wise Nosen tiloissa lauantaina 4.3.2023 klo 12-14.
Luennolla kuulet lisää homekoiratoiminnasta ja käytännön työskentelystä, koulutustarkastuksista, tapausesimerkeistä ja lopussa on aikaa osallistujien kysymyksille.

Luento järjestetään Helsingin yliopiston tiloissa, mutta kokoonnumme ensin klo 11.50 Wise Nosen koulutuskeskuksessa osoitteessa Koetilantie 1, 00790 Helsinki (Viikki) ja siirrymme siitä yhdessä kolmen minuutin kävelymatkan päähän yliopistolle. Luentoon ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Hinta: 20 euroa ja Wise Nose jäsenille 15 euroa.

Ilmoittautumiset 27.2.2023 mennessä: info@wisenose.fi

Koiranohjaaja Keijo Kodis: ”Minulla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus koiranohjaajien sekä virkakoirien kouluttamisesta puolustusvoimien sotakoirien koulutuskeskuksesta Niinisalossa, jossa työskentelin kouluttajana ja osastonjohtajana. Keskityimme erikoisetsintäkoirien osalta erityisesti ase- ja räjähdysaine-etsintä- (AES, arms explosives-searching dog) sekä huumekoirien kouluttamiseen.
Aktiivipalvelukseni jälkeen vuonna 2004 perustin yritykseni muutaman homekoirakoulutuksen pioneeritoiminnan Suomessa aloittaneen reservikoiranohjaajan innoittamana. Työssäni apuna toimivat saksanpaimenkoirat Sissi ja vielä koulutusvaiheessa oleva Hari. Koulutan koirat itse. Olen myös toiminut opettajana Winnovan järjestämillä hajuerottelukursseilla vuodesta 2010 lähtien. Kursseilta valmistui muun muassa lude-, kaukolämpövuoto-, malmi-, kuusenjuurikääpä-, tryffeli-, sairaalabakteeri-, hukkakaura, home- ja hypokoiria.”