Wise_fb_wall_äänestä5Wise Nosen syöpähajukoirahanke on läpäissyt hyviatekoja.fi-hyväntekeväisyysprojektin ensimmäisen vaiheen ja päässyt mukaan kilpailemaan projektin jakamista tukirahoista.

Hyviatekoja.fi on pienlainayhtiö 4finance Oy:n alainen hyväntekeväisyysprojekti. Projektin tavoitteena on tukea ja auttaa yksityishenkilöitä ja organisaatioita pääsemään tavoitteisiinsa ja käynnistämään hankkeensa, joista koko yhteiskunta hyötyy.

Hyviatekoja.fi:n toiminta-ajatus perustuu kuukausittaiseen julkiseen nettiäänestykseen hankkeen sivustolla omien Facebook- tai Twitter-tunnuksien kautta.

Rahoitusta syöpäseulontatutkimukseen

Wise Nose hakee rahoitusta tutkimukseen, jolla etsitään uusia, koirien hajuaistia hyödyntäviä seulontatapoja syövän varhaisen vaiheen diagnosointiin. Mitä varhaisemmassa vaiheessa syöpä todetaan, sitä paremmat paranemismahdollisuudet sairastuneilla on.

Lahjoituksella lyhennetään kuluja, joita Wise Noselle aiheutuu mm.

  • näytteiden keräys- ja säilytystarvikkeiden ja laitteiden (esim. pakastimet, tarraprintterit, näyteastiat, näytteiden lähetyskulut yms.) hankkimisesta
  • datankeräyksestä ja sen sovellutuksen toteuttamisesta
  • uusista hajuerotteluradoista
  • verkkopalvelu-, matka- ja puhelinkuluista.

Tutkimus toteutetaan laadukkaasti Helsingin yliopiston kliinisen hevos- ja pieneläinlääketieteen osaston, yliopistollisen eläinsairaalan, HUS syöpäklinikan ja Itä-Suomen yliopiston farmasian laitoksen kanssa.

Äänestysaikaa maaliskuu 2015

Äänestys on alkanut maaliskuun 1. päivänä klo 00:00 ja päättyy maaliskuun 31. päivä klo 23:59. Äänestyksessä eniten ääniä saanut hanke voittaa hakemansa rahoituksen.

Olemme kiitollisia kaikesta näkyvyydestä, jota voimme saada. Pyydämme tukijoitamme levittämään sanaa ja äänestämään hankettamme. Mitä nopeammin äänestät, sitä nopeammin asiamme alkaa saada näkyvyyttä.

Käy äänestämässä hankettamme osoitteessa

hyviatekoja.fi/fi/projekti/syopahajukoirat ›